Okulumuz 4/A Sınıfı SPRING MIRACLE isimli etwinning projesine başlamıştır.

Projemiz Türkiye, Letonya /İrlanda ve Yunanistan ‘dan ortaklarla yürütülmektedir. Projemizin amacı ;

-İlkbaharın mucizelerine tanık olmak, ilkbaharda doğada meydana gelen değişiklikleri gözlemlemek,  doğanın döngülerini gözlemlemek.

-Proje etkinlikleri ile öğrencilerimizin kendini ifade etme, muhakeme etme, karar verme, empati, özdenetim ve sosyal yaşamda işbirliği yapma becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak

-Yaratıcı etkinliklerle çalışarak öğrencilerimizin yaratıcı düşünme ve tasarım becerilerini ve estetik yönlerini geliştirmek.

-Dijital yetkinliklerin geliştirilmesidir.

-Bahar etkinlikleri kapsamında yeşil sınıf - doğa öğrenimi, spor, okullarda bahar dersleri günleri - yaratıcı çalışma, sanat, bahar çiçekleri masalları - dil ve edebiyat, coğrafya / öğrenciler tarafından proje ortakları ülkeye yapılan sanal gezi etkinlikleri planlanmaktadır.

14-04-202314-04-202314-04-2023